Van Meer

Juridische Zaken & Advocatuur

Zoek je bemiddeling bij een arbeidsconflict of wil je die oplossen via de rechter?

Heb jij een arbeidsconflict met je werknemer of werkgever die je graag wilt oplossen, maar kom je er samen niet uit?

Een verstoorde arbeidsrelatie is vervelend. Als werkgever wil je graag zonder problemen ondernemen, en als werknemer wil je met plezier naar je werk gaan. De kans is groot dat ik jouw arbeidsconflict op kan lossen zonder naar de rechter te gaan.

Want als ik de emotie uit een conflict haal, blijft er juridisch meestal niet veel over.

Wil je weten hoe ik jou zo geld en gedoe kan besparen?

Wanneer is iets een arbeidsconflict?

Je wilt meer loon, maar jouw werkgever wil dat niet betalen. Een werknemer presteert niet goed, maar hij vindt dat er te hoge eisen aan hem gesteld worden. Een werknemer wil binnenkort verlof opnemen, maar daar is het op dit moment veel te druk voor.

De meeste mensen denken dat ze nu een arbeidsconflict hebben, maar eigenlijk zijn dit alleen maar meningsverschillen. Zo’n meningsverschil kun je oplossen als je er rustig over blijft praten.

Een conflict ontstaat pas als jij je niet serieus genomen voelt wanneer je over een meningsverschil praat, waarvan het onderwerp voor jou belangrijk is. Dan komt er emotie bij kijken, want vanaf dan hebben jullie allebei het doel om je gelijk te halen. Daardoor escaleren gesprekken en wordt er niet meer geluisterd.

Die emotie moet er bij jullie allebei uit! Daarmee help ik je, zodat we de juiste oplossing vinden. Pas als het echt niet lukt om de emotie eruit te halen, maken we de stap naar een mediator of de rechter.

Wil je dat? Neem dan contact op voor een eerste gratis gesprek?

Juridisch advies en interim opdrachten

Wil je als werkgever samenwerken met iemand die al jouw juridische vragen beantwoordt? Wil je misschien meer leren over het arbeidsrecht of wil je weten hoe je arbeidsconflicten zelf kunt voorkomen en oplossen?

Ik geef je graag juridisch advies of kom langs voor jouw interim opdracht op het gebied van arbeidsrecht.

Ontdek hoe ik als arbeidsrecht advocaat meer dan 95% van mijn cases oplos zonder naar de rechter te hoeven voor een uitspraak.

Social

van Meer Juridische Zaken & Advocatuur

Kleefkruid 3

2914 BK Nieuwerkerk aan den IJssel

06 – 10 55 75 81

info@vanmeerjza.nl