Van Meer

Juridische Zaken & Advocatuur

Over mij

Zoek je een advocaat die je snel en effectief verder helpt bij het oplossen van een conflict met jouw werkgever of werknemer? Mijn naam is Ed van Meer en ik ben als advocaat gespecialiseerd in het vakgebied arbeidsrecht, met ervaring bij de overheid én in het bedrijfsleven.

Ik ben anders dan andere advocaten met mijn stelling ‘dat als ik de emotie uit een conflict haal, er juridisch niet veel meer overblijft’.

Zo zorg ik dat jouw zaak korter duurt, lagere kosten met zich meebrengt en vooral dat je minder lang in onzekerheid afwacht. Want dat zijn vaak de gevolgen van advocaten die kiezen voor een juridisch gevecht. Ik procedeer alleen als dat echt nodig is. En dat is minder vaak nodig dan je misschien denkt. Maar ook in de stap naar de rechter sta ik uitstekend mijn mannetje en vind je in mij een uitstekende advocaat.

Mijn hart ligt bij de belangenbehartiging van werknemers die ‘de minst machtige partij’ zijn en bij sociale werkgevers die gaan voor een gezamenlijke oplossing.

Denk jij in mij de juiste advocaat gevonden te hebben om de geschonden relatie met jouw werkgever of werknemer op te lossen?Social

van Meer Juridische Zaken & Advocatuur

Kleefkruid 3

2914 BK Nieuwerkerk aan den IJssel

06 – 10 55 75 81

info@vanmeerjza.nl