Van Meer

Juridische Zaken & Advocatuur

Tarieven advocaat arbeidsrecht

Het oriënterende gesprek, het liefst persoonlijk, dat je met mij voert is altijd gratis. Ik vraag je vooraf of je de belangrijkste aspecten van jouw juridische probleem wilt uitleggen én wat voor jou de ideale oplossing is. Tijdens het gesprek gaan we hier dieper op in, weet ik wat we moeten doen, wat jouw kansen zijn en kan ik je een helder advies geven.
 
Afhankelijk van je vraag, inkomen en positie, betaal je vervolgens een uurtarief tussen de € 150,00 en € 275,00 (exclusief btw). Dit uurtarief stellen we samen vast tijdens het eerste gesprek. We hebben het er dan ook over hoe we de kosten voor mijn inzet zoveel mogelijk kunnen beperken. Met elkaar spreken we dan ook af vanaf welk moment de teller begint te lopen. Hierdoor weet je dus precies waar je met mij aan toe bent, voordat je mij ook maar een euro betaalt.
 
In een opdrachtbevestiging leggen we onze afspraken vast, zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.
 
Door onverwachte wendingen tijdens de behandeling van jouw kwestie vallen kosten soms hoger uit dan ingeschat. In dat geval overleggen we samen om tot een oplossing te komen. Afspraken maken we altijd conform de regels van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Social

van Meer Juridische Zaken & Advocatuur

Kleefkruid 3

2914 BK Nieuwerkerk aan den IJssel

06 – 10 55 75 81

info@vanmeerjza.nl